TALİP KÖLEOĞLU’NUN KALEMİNDEN : “HÜZNÜ VE GURURU YAŞADIM YAYLADAĞI’NDA”

TALİP KÖLEOĞLU’NUN KALEMİNDEN : “HÜZNÜ VE GURURU YAŞADIM YAYLADAĞI’NDA”

Bilenler bilir ben aynı zamanda Antakya Medeniyetler Korosu üyesiyim. Asrın felaketi sonrası depremin bölgeye yaşattığı yıkımı ve acıyı tüm dünyaya duyurabilmek adına farkındalık oluşturan Antakya Medeniyetler Korosu üyesi olmaktan her daim gurur duydum ,Ama dün geceki konser de bir kez daha gurur duydum.

Saatler 04:17’i gösterdiği anda Yayladağı’ndan harekete geçerek 06:00 sularında enkazların başında çalışmaya başlayan yiğitler diyarı Yayladağı’nın kahramanları için sahnedeydik. Yüzlerce can kurtaran bu kahramanlar için o gece başlarında yer alan genç belediye başkanlarımızdan Mehmet Yalçın’ın teşekkür programı idi bu. ”Sesinizi Duyduk” adlı programda seslendirdiğimiz eserlerin hepsi bu gece için seçilmişti ve Yılmaz Hocam başta olmak üzere oradaki herkes gözyaşlarına hakim olamadı. Başkan Mehmet Yalçın’ın göz yaşları ile anlattığı kahramanların her bir hikayesinde büyük bir hüzün yaşadık. Çünkü her birimiz o hikayelerin bir parçasıydık. Kısacası belleklerimizden hiç gitmeyen 6 Şubat’ı bir kez daha yaşadık.Bunun yanında enkaz altından kurtarılan canların hikayeleri ile gururu da yaşadık.

Depremin ilk dakikalarından itibaren insan üstü bir çaba ile ekibinin başında yer alan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a böylesine anlamlı bir geceyi düzenlediği için teşekkür ediyorum.. Bizlerin sesi olduğu için ve artık hayatta olmayan büyüklerimizin yerini doldurduğu için de Başkanım ağabeyim Yılmaz Özfırat’a ve koro üyesi arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum.

Bu acıları bizler asla unutmayacağız. Ama inşallah birlik ve beraberlik ile bunun da üstesinden geleceğimize inancım tam. Hayatını kaybeden herkese tekrardan Allah’tan rahmet ,Tedavisi sürenlere şifalar ve geride kalan bizlere sabır ve güç diliyorum.. Kardeşiniz…..

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.