Meşale Gazetesi

YAYMAN: “SÖZ KONUSU HATAY İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”

<em>YAYMAN: “SÖZ KONUSU HATAY İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”</em>

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Hüseyin Yayman, Hatay’ı devlet ve milletle elele yeniden ayağa kaldıracaklarını belirtti.

Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır diyerek sözlerine başlayan ve Türkiye’nin 2. Yüzyılında Hatay’da tüm deprem konutlarının 1 yıl içinde teslim edileceğini belirten Milletvekili adayı Yayman, Kırıkhan ve Hassa İlçelerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Depremden en büyük hasarı alan Hatay’da, devletin tüm imkanlarıyla vatandaşlarının yanında olduğunu söyleyen Yayman “en son vatandaşımızı kalıcı yaşam alanlarınıza kavuşturuncaya dek bize durmak, dinlenmek yok” ifadelerini kullandı..

Gittiği her yerde sıcak ve yoğun bir ilgiyle karşılanan yayman, bire bir görüşmelerine ve sorunları tek tek dinlemeye devam ediyor..

ÇİFTÇİYE TRAKTÖRÜNÜ VEREN ERDOĞAN, HATAY’A DA KONUTLARI VERECEK

14 Mayıs seçimleri çerçevesinde Hatay’ı ve Türkiye’yi Erdoğan ve cumhur ittifakı sancağı altında buluşturmak için durmadan yorulmadan yollarına devam edeceklerini kaydeden Yayman, Türkiye Yüzyılını inşa eden Dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeniden Bismillah diyerek Hatay’ı ve Türkiye’yi ikinci yüzyıla güvenle ve istikrarla ulaştıracaklarını kaydetti.

Kırıkhan’da kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara hitap eden Yayman;

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Antalya’da orman yangınında traktörü yanan çiftçiye nasıl ki traktörünü verdi, İzmir’de Elazığ’da evleri depremle yıkılan vatandaşlara nasıl ki evlerini söz verdiği tarihte ulaştırdı, Hatay’a da 1 yıl içinde tüm konutları teslim edecek. Devletimiz Kırıkhan’ı, Hatay’ı ve Türkiye’yi yeni baştan imar edecek ve tüm vatandaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarından payını alacaktır. İfadelerini kullandı.

En çok zararı Hatay gördü..
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş olsa da en büyük zararı Hatay gördü. Acımız çok büyük. Bu acıları ancak birbirimize sarılarak ve birlik içinde atlatabiliriz” sözlerini kullandı..

Büyük acılar, büyük dayanışmayla aşılabilir..

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.