BAŞKAN YILMAZ DEPREM ŞEHİTLERİNİ YAD ETTİ

BAŞKAN YILMAZ DEPREM ŞEHİTLERİNİ YAD ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan asrın felaketinde hayatını kaybeden şehitleri, felaketin yıl dönümü münasebetiyle yad etti.

İlk günkü acıyla yas tuttuklarını ve derin bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz şunları kaydetti; “ Ülkemiz tarihinin en büyük felaketini ve beraberinde en büyük acısını yaşadığımız 6 Şubat 2023 depreminde kaybettiğimiz canlarımızı depremin yıl dönümünde derin bir üzüntü ve yas ile anıyorum. Yaşadığımız felakette ailem, meclis üyelerim, başkan yardımcım, personellerim başta olmak üzere kaybettiğimiz her bir hemşerim için ayrı ayrı üzüntü ve yas içerisindeyim. Kaybettiklerimizi rahmetle yad ediyor, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Depremde ampüte olan hemşehrilerimize de bu vesileyle bir kez daha Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Deprem ülkemizin yüzyıllardır süregelen coğrafi gerçekliği. Bu gerçekliğin farkında olarak şehrimizin yeniden inşa ve ihyası için devletimiz tüm birimleri ile canla başla çalışmaktalar. İnanıyorum ki yaralarımızı hep birlikte saracak, acılarımızı paylaşarak azaltacağız.

Acılarımızın ilk günkü tazelikle yeniden hissedildiği bugün deprem şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm hemşerilerimize sabırlar diliyorum.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.