TDV HATAY ŞUBESİ DEPREM BÖLGESİNİN YANINDA

TDV HATAY ŞUBESİ DEPREM BÖLGESİNİN YANINDA

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi, deprem bölgesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Haraparası (Pazaryeri) Geçici Konaklama Merkezi’nde bulunan 475 konteynere aralıksız olarak hizmet veren TDV Hatay Şubesi, bölgeye bir de Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi İyilik Atölyesi açtı.

İçerisinde Dikiş-Nakış Atölyesi, İyilik Atölyesi, Tandır Ekmek Fırını, Kütüphane, 4-6 Yaş Değerler Eğitimi Kur’an Kursu, İftar Çadırı ve oruç sokağı bulunan iyilik atölyesindeki iftar çadırında günlük 1.000 kişilik iftar yemeği de veriliyor.

DEPREMZEDE VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN MEMNUN

Antakya ilçesine bağlı Haraparası Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, TDV Hatay Şubesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirttiler.

Deprem bölgesi olması dolayısıyla çok fazla yardıma ihtiyaç olduğunu ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın kurduğu İyilik Atölyesi ile hem ihtiyaçlarını karşıladıklarını, hem de sosyal projelerle verimli vakit geçirdiklerini kaydeden vatandaşlar, başta Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere emeği geçen tüm personellere teşekkürlerini sundular. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.