ATSO AÇIKLADI: HATAY’I BİZ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİK

ATSO AÇIKLADI: HATAY’I BİZ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİK

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay’ın coğrafi işaretli ürünlerinin tanıtıldığı diğer organizasyonlarla hiçbir ilgilerinin olmadığını açıkladı.

Oda yönetiminden yapılan açıklamada daha önceki organizasyonlar gibi 7-11 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Maltepe’de yapılan Hatay Dayanışma Günleri’nde Hatay’ın başarıyla tanıtıldığı vurgulandı. İlerleyen zamanlarda gerçekleşecek olan organizasyonların da kendi yayın organlarında duyurulacağı belirtilen açıklamada; “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonu ile 7-11 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Maltepe’de yapılan Hatay Dayanışma Günleri’nde İlimize ait coğrafi işaretli ve yöresel ürünler yer almış ve etkinlik başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Bu tarih sonrasında yapılan ve yapılacak olan Hatay Günleri etkinlikleri ve benzer organizasyonlar ile Odamızın herhangi bir organik bağı yoktur. Odamızın Hatay Günleri ve benzeri bir etkinlikte yer alması halinde Web Sitemiz ve Sosyal Medya hesaplarımız aracılığıyla duyurusu yapılacak olup, değerli halkımızla ve üyelerimizle detaylı bilgi paylaşılacaktır” denildi.

Hataylı vatandaşlara ve diğer illerde yaşayan Hataysever vatandaşlara yönelik duyuruda diğer organizasyonlarla hiçbir bağlarının olmadığı önemle vurgulandı. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.