TECİMEN, BAŞARIYLA GEÇEN EĞİTİM YILINI DEĞERLENDİRDİ

TECİMEN, BAŞARIYLA GEÇEN EĞİTİM YILINI DEĞERLENDİRDİ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, deprem şartlarına rağmen başarıyla geçen bir eğitim yılının daha sonunda eğitim yılı değerlendirme toplantısında eğitim camiasının neferleri ile bir araya geldi.

Müdür Tecimen, İlçe milli eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda eğitimin her aşamasında yer alan tüm bireylere teşekkür etti.

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİNİ UYGULADIK

Eğitimde sıfır sorun politikası ile tüm okullara ve eğitim verilen her yere yetiştiklerinin altını çizen Tecimen, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin öğrencilerin bireysel yeteneklerini en üst düzeye çıkarmayı amaçladığını belirterek şunları söyledi, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile eğitim sistemimizde köklü değişiklikler yaparak, çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyoruz. Bu model, hem akademik başarıyı hem de değerler eğitimini ön planda tutarak, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmesini sağlayacak” dedi. Toplantının devamında, Tecimen okul ve kurum müdürlerine bilgilendirmelerde bulundu. Eğitim ve öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, karşılaşılan sorunların tespiti ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. Toplantı sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen bir kez daha sorunsuz bir şekilde tamamlanan 2023-2024 eğitim öğretim yılındaki özverili çalışmaları için tüm okul ve kurum yöneticilerine teşekkür etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.