A. HATAYSPOR’UN MAĞLUBİYETLERİ YÖNETİME YAZAR

A. HATAYSPOR’UN MAĞLUBİYETLERİ YÖNETİME YAZAR

Süper Lig’de fırtına gibi esen, tüm Türkiye’nin şaşkınlık ve beğeniyle izlediği takım Atakaş Hatayspor, son haftalarda aldığı art arda yenilgilerle tüm taraftarlarını hem şaşırttı, hem de üzdü. Geçen sezonlarda art arda kayıplarda maç satılıyor söylentileri, bu sezon da kulaktan kulağa yayılırken, art arda gelen mağlubiyetlerin takımdaki rehavetten kaynaklandığı da dillendiriliyor. Başarılı giden takımın adeta ayarlarıyla oynayan Hatayspor yönetimi 1 yıllık sözleşmesi olan Ömer Erdoğan ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Takım başarılı periyot çizdiği haftalarda oyunculara art arda teklifler gelmeye başladı. Yönetim ise gelecek parayı duyduğu ve kaçırmak istemediği için, oyuncularını kurban etti. Geçmiş yönetimlerin düştüğü tuzağa düşmeyeceğiz, deneyimleyerek Süper Ligde yer alacağız diyen yönetimin foyası daha ilk sezonda ortaya çıkarken, Hatayspor, Avrupa Kupalarının kıyısından döndü. Şimdi ise hedef lige tutunmak olacak. Ömer Erdoğan ile sözleşme yenilenmesinin ardından art arda puan kayıpları yaşayan, Boupendza krizini fırsata çevirerek oyuncunun aklının karışmasına ses çıkarmayan, diğer oyunculardan Babajide David Akintola, Rayane Aabid, Aleksandros Katranis’e gelen tekliflere yorum dahi yapmayan yönetimin acemiliği yüzünden Hatayspor’un puan kayıpları arttı.

SAVAŞ’IN AÇ GÖZLÜLÜĞÜNÜN KURBANI HATAYSPOR

Lütfü Savaş’ın, 8 Milyon ve yeni tesis yapımı karşılığında sözde anlaştığı Fenerbahçe’nin sezon sonunda kadrosuna katılacak olan Boupendza, söylentiler çıktığı günden bu yana adeta balon gibi söndü. Takımın gol makinesi iken, son 4 haftada etkisiz elemana dönüşen Boupenda’nın aklının İstanbul’daki renkli yaşam ve yüklü miktardaki maaşa takılı kaldığını belirten Hataysporlu taraftarlar, Hatayspor’un, maalesef Lütfü Savaş’ın aç gözlülüğünün kurbanı olduğunu belirttiler. Taraftarlar, Ömer hoca’nın Premier Lig’e gidecek hali yok. Bir yere kaçmıyor, iyi giden hocanın sözleşmesini neden uzatıyorsunuz. Boupendza’ya elbette teklifler gelecektir. Ancak yönetim, biz transferi sezon sonuna bıraktık, oyuncumuz bir yere gitmiyor diyerek hem oyuncunun performansını arttırmasını sağlar, hem de oyuncunun kafası net olur. Biz nereden bilelim oyuncunun şimdiden Fenerbahçe ile anlaşmadığını ve bonservisi yükselmesin diye son haftalarda bilerek gol atmadığını. Her türlü ihtimal göz önüne alınabilir. Her şey olabilir. Yönetimin bunun önünü tıkaması gerekirdi. Maalesef Hatayspor, Lütfü Savaş’ın aç gözlülüğünün kurbanı oldu. Hatayspor’un mağlubiyetleri sadece yönetime yazar. Tüm bu olanların suçlusu yönetimdir” ifadelerini kullandılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.