TECİMEN İLE ANTAKYA EĞİTİMİNDE SORUN YOK

TECİMEN İLE ANTAKYA EĞİTİMİNDE SORUN YOK

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, eğitimde ihtiyaçlara cevap verilmesi için öncülük yaptığı bir okul daha Antakya eğitimine kazandırıldı.

“Halaskar Arama Kurtarma ve Uluslararası İnsani Yardım Derneği” tarafından Güzelburç Anafartalar Konteyner Kentte yapımı tamamlanan anaokulu açılışı gerçekleştirildi. Antakya’da depremden hasar gören okulları onarılması, yeni okulların kazandırılmasının yanı sıra konteynerlerde de okullar açılarak vatandaşlara hizmet verilmesini de öncülleyen Tecimen, bu kapsamda açılan okulun memnuniyetini yaşadı. Anafartalar Konteyner Kentte yapımı tamamlanan anaokulu açılışına Tecimen’in görevlendirmesiyle Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yalçın Balcı ve Mehmet Öztürk katıldı.

EĞİTİM ANTAKYA’YA NEFES OLACAK

Müdür Tecimen, eğitimin Antakya’ya nefes olacağını belirterek, kent genelindeki eğitim kurumlarını incelemek üzere kurmaylarını görevlendirmeyi de sürdürüyor.

Bu kapsamda Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Balcı’nın katılımıyla, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası İlçe Birincilerine ödülleri takdim edildi. Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yalçın Balcı ve Mehmet Öztürk, Demirbilek Ortaokulu Öğrencilerin hazırladığı “Pi(π) Günü Etkinlikleri” ne katılım gösterdiler. Okulların eğitime sorunsuz devam etmesi için çalışan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen eğitime nefes olmaya devam ediyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.