EĞİTİM BİR SEN HATAY ŞUBESİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

EĞİTİM BİR SEN HATAY ŞUBESİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Eğitim Bir Sen Hatay şubesi Eylül ayında 483 yeni üye kaydı yaparak Türkiye genelinde 3. Oldu.Eğitim Bir Sen Hatay şubesi Eylül ayında 483 yeni üye kaydı yaparak Türkiye genelinde 3. Oldu.Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, 1 Ocak tarihine kadar şubemize 750 üye hedefi verilmiş, daha Ekim ayı dolmadan 750 üye hedefine ulaşılmıştır dedi.

Başkan Bayrakdar, Genel Başkan Ali Yalçın tarafından plaketle ödüllendirilerek teşekkür edildi.Başkan Bayrakdar, yaptığı açıklamada “Eğitim Bir Sen Hatay şubesi Eylül ayında 483 yeni üye kaydı yaparak Türkiye genelinde 3. olmuş, 1 Ocak tarihine kadar şubemize 750 üye hedefi verilmiş, daha Ekim ayı dolmadan 750 üye hedefine ulaşılmıştır. Şubemizin bu başarısından dolayı Genel başkanımız Sayın Ali Yalçın tarafından tarafıma plaket takdim edilmiştir. Öncelikle Genel Başkanımıza ve Genel Merkez yönetim kurulu üyelerimize şubem adına teşekkür ediyorum.

Başarıda emeği geçen şube yönetim kurulu üyelerime, eğitim bir sen ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize, kadınlar Komisyonu başkan ve üyelerine Okul temsilcilerimize canı gönülden teşekkür ederim.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.