TİRYAKİ MAKAM SARHOŞU MU OLDU?

TİRYAKİ MAKAM SARHOŞU MU OLDU?

Seçimi kaybedersek istifa ederim diyen ve seçimi kaybettikten sonra istifa ettim diyen Tiryaki’nin görevine devam etmesi akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu. 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin kaybedilmesinin ana faktörü olduğu herkes tarafından dillendirilen Hakan Tiryaki, seçim kaybedilirse istifa edeceğini belirtmişti. 31 Mart’taki hezimetin ardından kamuoyuna istifa ettiğini açıklayan Tiryaki, ardından derin bir sessizliğe büründü. Kısa bir süre önce bir kabulde görülen Tiryaki’nin CHP İl Başkanı olarak görevine devam etmesi kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

CHP İL BAŞKANLIĞI BİRİLERİNİN OYUNCAĞI MI?

Önce istifa ettiğini açıklayan, ardından göreve devam eden Tiryaki’nin tavrının il başkanına yakışmadığını belirten CHP kamuoyu, Tiryaki’nin sözünün eri olarak görevinden derhal istifa etmesi gerektiğini, CHP’nin parti tabanına yapılan saygısızlığın derhal istifa ile düzeltilmesi gerektiğini belirttiler. CHP İl Başkanlığı makamının Tiryaki’nin oyuncağı olamayacağını belirten CHP’nin şahin kanadı olarak nitelendirilen bazı eski siyasetçiler, Tiryaki gibi şahısların seçim sürecinde dahi makamından ayrılmamasının seçimin kaybının nedeni olduğunu, seçimi kaybettiren bir kişinin istifa edeceğim demesine rağmen görevine devam etmesinin ise tam olarak düzenbazlık olacağını belirttiler.

TİRYAKİ KİMİN PİYONU?

Ankara’yı su yolu yapan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verdiği desteği Lütfü Savaş’a vermeyen Tiryaki’nin kimin piyonu olduğunu açıklamasını isteyen CHP’liler, Türkiye’deki başarıya paralel olarak Hatay’da başarı elde edemeyen İl Başkanı Hakan Tiryaki’nin derhal görevini bırakmasını isteyerek Tiryaki’ye kapıyı gösterdiler.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.