TOYSAL: SAMANDAĞ’A AK MÜHRÜ VURACAĞIZ

TOYSAL: SAMANDAĞ’A AK MÜHRÜ VURACAĞIZ

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, Samandağ’da AK Parti’nin başarısı için çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor.

İlçeye bağlı 42 mahallede yapılanma çalışmalarını da sürdüren Başkan Toysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Samandağ’ı AK Parti bayrağı altında hediye etmek için gecesini gündüzüne katıyor. Başkan Toysal, gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili açıklamasında, “Biz bu milletin hizmetkârıyız girmedik kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Çok çalışarak Samandağ Belediyesi’ni ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Samandağ’ımızı ve Hatay’ımızı AK Belediyecilikle buluşturacağız. Hep birlikte Hatay’ımızı yeniden ayağa kaldıracağız. Bu kutlu yolda Samandağ esnaflarımızdan önceki dönem Yönetim Kurulu üyemiz Gözde Gelinlik sahibi Ganim Beyazgül’ü, Çevlik esnaflarından Tansel Demirbaş’ı, Samandağ esnaflarımızdan Devrim Çeyiz sahibi Fahrettin Yılmaz’ı işyerlerinde ziyaret ederek iyi çalışmalar diledik ve istişarelerde bulunduk. Samandağ ve Hatay için durmak yok, yola devam diyoruz” şeklinde konuştu.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.