ALTINÖZ: GENEL BAŞKANIMIZ HATAY’A GELİYOR

ALTINÖZ: GENEL BAŞKANIMIZ HATAY’A GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katılacağı Antakya SKM önünde gerçekleşecek olan mitinge tüm vatandaşları davet etti.

Hatay’a yeniden refah belediyeciliğini kazandırmak üzere yola çıkan Yeniden Refah Partisi için önemli bir kilometre taşı olacak miting vesilesiyle vatandaşlarla kucaklaşmak üzere Antakya’ya gelecek olan Genel Başkan Erbakan’a hoşgeldiniz diyen Altınöz, Antakya’da Balıkçılar Çarşısı’nda gerçekleşecek olan mitinge herkesi davet etti.

ŞABAN DOĞRU İLE ANTAKYA’YA YENİDEN REFAH GELECEK

Yeniden Refah Partisi’nin Antakya Belediye Başkan Adayı olan Şaban Doğru ile kente yeniden refahın, bolluğun ve bereketin geleceğini ifade eden Altınöz açıklamasında; “28 Mart 2024 Perşembe günü (bugün) saat 14:00’da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Antakya’ya geliyor.Balıkçılar Çarşısı Antakya SKM önünde gerçekleşecek olan mitingimize tüm halkımız davetlidir.

Sen de gel, şehrine sahip çık, nesline sahip çık” ifadelerini kullandı. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.