TRAFİK KRİZİ MAHFEDİYOR

TRAFİK KRİZİ MAHFEDİYOR

Antakya depremden önce olduğu gibi depremden sonra da trafik çilesiyle birlikte yaşamaya devam ediyor.

Depremden hemen sonra trafik konusunda ciddi bir rahatlama yaşayan Antakya ve komşu ilçeler gün geçtikçe eski alışkanlıklarına dönüyor. Bu durum ise Antakya’da yeniden trafik krizine neden oluyor. “Trafik krizine tek çözüm alternatif yollar” siteminde bulunan sürücüler, yetkililerin bu yönde çalışma yürütmelerini talep ettiler.

HATAYLILAR SORUNA ÇÖZÜM BEKLİYOR

Yaşanan trafik soruna isyan eden Hataylılar, “Gerçekten bıktık usandık. Bizler burada kalarak kentimize sahip çıkmak istiyoruz. Ancak trafikte yaşanan çile ve diğer eksiklikler bizleri usandırdı. Yetkili birimlerin neden bu sorumsuzlukları görmediklerini merak ediyoruz. Bizi buradan yollama gibi bir düşünceleri varsa olmasın çünkü gitmeyeceğiz. Herkes kendi işini yapmaya başlasın” dediler. Büyük araçların trafiğe girmesiyle karmaşık olan trafiğin daha farklı bir boyut aldığını ileri süren sürücüler, “Küçük araçları kaldırmayan yollar büyük araçlar eklenince uzayıp giden bir trafik kuyruğu yaratıyor. Bu araçlar belli saatlerde trafiğe çıkmalı veya güzergahları farklı olmalı. Honda kavşağına büyük araç girdiği zaman resmen kavşak kitleniyor. Saatlerce açılmıyor. Oda yetmez gibi birçok büyük araç sol şeridi mesken tutuyor. Oda arkasında uzayıp giden bir araba yığınına neden oluyor” ifadelerini kullandılar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.