VALİ DOĞAN’A YARIŞMA BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

VALİ DOĞAN’A YARIŞMA BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Firdevs Kılınç ve öğrencileri kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, Diyanet TV tarafından düzenlenen Türkiye genelinde ki İmam Hatip Liseleri arası yapılan “Hatibin Kum Saati” münazara yarışmasında birinci olarak,  ilimizi başarıyla temsil eden münazara takımındaki kız öğrencilerimizi tebrik ederek, bu tecrübelerin çok önemli olduğuna, rekabetle birlikte yeteneği ortaya çıkartarak gençlerin eğitim hayatında olumlu katkılar sağladığını dile getirdi.  Vali Doğan, Allah yolunuzu açık etsin temennisinde bulunarak, bu başarıda emeği geçen tüm idarecilerimize, öğrencilerimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimize ve çok değerli anne babalarına teşekkür etti.

Okul Müdürü Kılınç ve beraberindeki öğrenci heyeti ise, iyi dilekleri ve kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ettiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.