YAYLADAĞI’NDA YERLİ MALI HASSASİYETİ

YAYLADAĞI’NDA YERLİ MALI HASSASİYETİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, her daim önem verdiği yerli malı kullanımını teşvik etmek amacıyla Mehmet Akif İlkokulu’nda düzenlenen yerli malı haftası programına katıldı. Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil ve Başkan Yalçın’ın eşi Damla Yalçın, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Başkan Yalçın, programın açılış kurdelesini kestikten sonra Müdür Bilgil ile birlikte sınıfları gezerek yerli malı sergilerini gezdi. Sergiye tam not veren Yalçın, emeği geçen herkesi kutladı.

YALÇIN: MİLLETİMİZİN YERLİ MALI HAFTASINI KUTLUYORUM

Başkan Yalçın, sergi ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada; “Emeğimiz ve Kültürümüzle özdeşleşerek, topraklarımızda yetiştirdiğimiz her ürün geleceğimize ve ülkemize güç verecektir. Yerli ve Milli ürünlerimizin tanıtım günü olarak kutlanan 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hikmet Bilgil ile birlikte Mehmet Akif İlkokulu öğrencilerimizin etkinliğine katıldık. Milli yaşamak bilinciyle milletimizin Yerli Malı Haftasını kutluyorum” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.