TÜRKİYE’NİN EN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI 22 YAŞINDA

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI 22 YAŞINDA

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde tarihi bir seçim gerçekleşti. 22 yaşındaki bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanarak Türkiye’nin en genç belediye başkanı unvanını elde etti.

Doğma büyüme Kalkım’lı olduğunu ifade eden Zeynep Çelik, seçim sonuçlarının ardından duygularını şu şekilde dile getirdi: “Buranın sorunlarını gördüm ve Kalkım Belediyesine aday oldum. Destekçilerimle birlikte çok çabaladık, uğraştık ve kazandık.” Çelik, beldenin şehir merkezine uzak olmasından kaynaklı yaşanan hastane sorununa dikkat çekerek, “Doğal Gaz ve Hastane projesi olduğunu ifade eden genç Başkan, 20 yataklı bir hastane yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

Türkiye’nin en genç belediye başkanı olmanın kendisine gurur verdiğini belirten Zeynep Çelik, aldığı olumlu geri dönüşlerle mutlu olduğunu ifade etti. Ayrıca, destekleyenlere layık olmak için çalışacağını vurguladı.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.