TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ BALIKÇI BARINAĞI OLACAK!

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ BALIKÇI BARINAĞI OLACAK!

Yüzyılın felaketine neden olan 6 Şubat depremleriyle kentin sahil kesimiyle birlikte büyük bir çöküntüyle kullanılamaz hale gelen İskenderun Balıkçı Barınağındaki onarım ve yenileme çalışmalar sürüyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ihale edilen ve yüklenici firma çalışmalarını sürdürdüğü İskenderun Balıkçı Barınağının 3 metre suyun altına çöken tüm rıhtımlarda tahkimat çalışmaları yapılarak yenileniyor. İskenderun Balıkçıları Barınağının bir an önce bitirilmesini beklediklerini ifade eden Hatay Su Ürünleri Kooperatifleri Birlik Başkanı Celal Bilen, Körfez Balıkçısının yaşadığı felaketle birlikte, sektörün içerisindeki sorunların da çözüm beklediğini söyledi.

Başkan Celal Bilen, 6 Şubat depreminde zarar gören balıkçı barınağının yapım çalışmalarının çok iyi gittiğinin atını çizerek “Büyük felaketle adeta yerle bir olan barınağımız, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ihale edilerek, yeniden inşa ediliyor. Barınak tamamen yapıldığı zaman Türkiye’nin en önemli barınaklarından biri haline gelecek” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.