“HATAY TOZA MAHKUM EDİLEMEZ”

“HATAY TOZA MAHKUM EDİLEMEZ”

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Yıkım firmaları, hiçbir kurala uymadan binaları yıkmaya, yerinde ayrıştırmaya ve düzensiz yükleme nedeniyle kazalara karışmaya devam ediyor.

Hatay’da ardı ardına meydana gelen ölümlü kazalara rağmen yıkım firmalarına kimse ses çıkarmazken Hataylı vatandaşlar, kendilerini toza boğan firmaları CİMER başta olmak üzere Valilik ve Kaymakamlıklara şikayet etmeye devam ediyor. Dün kayda alınan görüntülerde devam eden yıkımın etrafı toza boğduğu, aracıyla geçen vatandaşların da tozdan önlerini göremedikleri için kazaya karıştığı görüldü. Vatandaşların hem sağlıklarıyla oynayan, hem de meydana gelen kazalara sebebiyet vererek bütçelerine büyük zararlar veren yıkım firmalarına dur denilmesini isteyen vatandaşların, yakın zamanda eylem yapma kararı aldıkları da öğrenildi.

DAHA FAZLA CAN KAYBI OLMADAN DURDURULMALI

Yıkım firmalarının kural tanımazlığına dur denilmesini isteyen vatandaşlar, “Hatay toza dumana mahkum edilemez. Bizler Antakya ile beraber yerle bir ediliyoruz. Her gün bir yerlerde kazalar yaşanıyor ve insanlar canlarından oluyor. Biz artık bu zulme dur denilmesini istiyoruz. 3-4 ay daha toza dumana mahkum edilmek istemiyoruz. Yetkililer acilen kural tanımaz firmalara dur demelidir” ifadelerini kullandılar. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.