VALİ MASATLI GADİR-HUM BAYRAMINI KUTLADI

VALİ MASATLI GADİR-HUM BAYRAMINI KUTLADI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV)’in Veda Haccı dönüşünde Ehl-i Beyt’inden Hazreti Ali’yi taltif ettiği gün olarak kutlanan Gadir-i Hum Bayramı kapsamında Samandağ ilçemizde bulunan Hz. Hızır Türbesinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Burada vatandaşların Bayramlarını kutlayan Masatlı, Gadir-i Hum Bayramının İlimizin inanç ve kültür zenginlikleri arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Valimiz program kapsamında daha sonra lokma dağıtımına iştirak etti.

Akabinde 13 medeniyete ve 3 semavi dine ev sahipliği yapan Medeniyetler Şehri Hatay’ımızın Kanaat Önderleri Ali Yolcu ve Nasrettin Eskiocak’ı ziyaret ederek Gadir-i Hum Bayramını kutlayan Valimiz Mustafa Masatlı, sevinçte ve hüzünde tüm renkleri ile her daim bir olan Hatay halkının bayramları hoşgörü içinde kutladığını ifade ederek; “Bu anlamlı günde, tüm Alevi hemşehrilerimin Gadir-i Hum Bayramını kutlar, Bayramın Ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ederim.” dedi.

Etkinlik ve ziyaretlerde Valimiz Mustafa Masatlı’ya , Defne Kaymakamı Mesut Çoban, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar ve İl Müftüsü Mevlüt Topçu da eşlik etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.