HİKMET ÇİNÇİN, HATAY’IN SESİ OLDU

HİKMET ÇİNÇİN, HATAY’IN SESİ OLDU

6 Şubat deprem felaketinden bu yana enkaz çalışmaları, yardım ulaştırma çalışmaları başta olmak üzere aylarca çalışmalarda başrol oynayan Hikmet Çinçin, Hataylı vatandaşların sesi olmaya devam ediyor.

Hatay halkının çağrısına uyarak CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Çinçin, Hatay’ın sorunlarını her platformda dillendirmeye devam ediyor. Depremle yıkılan kente sahip çıkan tek isim olmayı sürdüren Çinçin, Hatay’a yardım yapılması çağrılarını da dillendiriyor. Vatandaşların gıdadan giyime, kira ve konut yapımı için gerekli maddi ihtiyaçlara dek her türlü sorunu dinleyen Çinçin, Hataylı vatandaşların sorunlarının çözümü için çağrılarını yineliyor.

DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN YANINDAN AYRILMIYOR

Deprem felaketinin üzerinden geçen 10 ayda her gün çadırkentler başta olmak üzere konteyner kentlerde ve depremin yaşandığı tüm alanlarda depremzede vatandaşların yanında olan Çinçin, sessiz çoğunluğun çığlığını duyurmaya da devam ediyor. Çinçin, son olarak “Hükümet Hatay’da Yaşayanlara sabır tazminatı ödesin” başlığı ile yaptığı paylaşımda adeta haritadan silinen kentte yaşayan yüzbinlerce mağdur vatandaşın sesi oldu.

HATAYLI VATANDAŞLARDAN ÇİNÇİN’E TAM DESTEK

Tüm engelleme çabalarına rağmen CHP Genel Merkezinin adaylık yönünde ilk tercihi olan Çinçin, Hataylı vatandaşlardan da tam destek görüyor. HBB Başkanlığına Hikmet Çinçin’i layık gördüklerini kaydeden vatandaşlar, Çinçin’e yürüdüğü yolda sonuna dek destek vereceklerini kaydettiler.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.