BAŞKAN YALÇIN’DAN İÇİLEBİLİR SU MÜJDESİ

BAŞKAN YALÇIN’DAN İÇİLEBİLİR SU MÜJDESİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, 20 Milyon TL maliyetle başlanan projeyle ilçedeki musluklardan artık içilebilir su akacağını belirtti.

Başkan Yalçın su kaçağı, asbest tehlikesi gibi sorunların da artık tarihe karışacağını söyledi.

TÜM DESTEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ
Başkan Yalçın açıklamasında, “Müjde! Artık Musluklarımızdan İçilebilir Su Akacak. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun. Uzun yıllardır, su kaçağı ve asbest tehlikesi sorunları ile içme suyu depomuza aktarmakta sıkıntılar yaşanan Arslanyazı isale hattını yeniliyoruz. Koordinatör Valilerimiz ile yapılan toplantılar sonucu nihayete erdirerek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı toplantıları ile İlbank A.Ş. tarafından ihalesi yapılan 17 Km uzunluk ve yaklaşık 20 Milyon TL maliyete sahip Arslanyazı İsale Hattı 120 gün içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Bu sayede ilçemizde musluklarımızdan akan su içilebilir olacaktır. Desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki’ye, Hatay Cumhur ittifakı Milletvekillerimize, Koordinatör Valimiz Sn. Osman Kaymak’a ve İlçe Kaymakamımız Sn. Ömer Faruk Gökçe’ye teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.