ÜLKÜ OCAKLARI UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

ÜLKÜ OCAKLARI UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ev sahipliğinde Belen Soğukoluk’ta istişare toplantısı düzenlendi.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı Öncülüğünde Belen İlçe Başkanlığının düzenlediği Soğukoluk yaylasında gerçekleştirilen programda Ülkü Ocakları Genel Merkezinin projeleri tanıtıldı. 40 Asırlık Türk Yurdu Hatay’da, Uyuşturucu ve Teröre Geçit Yok temalı çalışmalar aktarıldı.

“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!”

REKLAM ALANI

Kültür ve spor temalı yarışmaların düzenlendiği toplantıda konuşan Başkan Döner, “40 Asırlık Türk Yurdu Hatay’da uyuşturucuya ve teröre geçit yok!” sloganıyla başlattığımız mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremler, ülkemizin birçok bölgesini olduğu gibi kadim şehrimiz Hatay’ı da derinden etkiledi. Tarihi, kültürel ve manevi zenginliğiyle bilinen Hatay, deprem sonrasında büyük yaralar aldı. Ancak fiziksel yıkımın ötesinde, afetin toplumsal ve psikolojik etkileri de göz ardı edilemeyecek boyutlarda. Özellikle gençlerimiz, yaşadıkları travmaların sonucunda büyük bir savunmasızlık içine düşmüş ve ne yazık ki bu durum uyuşturucu ve madde bağımlılığı gibi tehlikeli alışkanlıkların yayılmasına zemin hazırlamaktadır. Deprem sonrası Hatay’a dışarıdan gelen işçi göçünün kontrolsüz bir şekilde gerçekleşmesi ise ayrı bir sorun teşkil etmektedir. Hatay’a işçi olarak gelen bazı şahısların sosyal medya paylaşımları, tamamıyla terör sempatizanı olduklarını bize göstermiştir. Bu göç dalgasının iyi denetlenmemesi, aralarında terör sempatizanlarının olduğu bazı unsurların bölgemize sızmasına neden olmaktadır. Terör, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü hedef alan en büyük tehditlerden biridir. Bu kontrolsüz işçi göçü hem güvenlik açısından riskler oluşturmakta hem de sosyal dokumuzu tehdit etmektedir. Hatay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Şahsi meselem” dediği bir şehirdir. Atatürk, Hatay’ı vatan toprağına katmak için büyük mücadeleler vermiş ve bu mücadeleyi, Türk milletinin milli meselesi haline getirmiştir. Bizler de bugün, Hatay’ı her türlü tehdide karşı korumak zorundayız. Çünkü Hatay, yalnızca bir şehir değil; Türk milletinin onurudur, geçmişidir ve geleceğidir. 40 asırlık Türk yurdu, asla teröre ve uyuşturucuya teslim edilmeyecektir! Ülkü Ocakları olarak; uyuşturucuya, madde bağımlılığına, terör sempatizanlarına ve her türlü toplumsal tehdide karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Hatay’ın birliğini ve geleceğini tehdit eden hiçbir unsura geçit vermeyeceğiz. Bu kadim şehirde, Atatürk’ün mirasına sahip çıkarak tüm tehditlere karşı dimdik duracağız! Ne Mutlu Türk’üm Diyene” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.