YEŞİLDAL: HATAY’IMIZI ORTAK AKILLA AYAĞA KALDIRACAĞIZ

YEŞİLDAL: HATAY’IMIZI ORTAK AKILLA AYAĞA KALDIRACAĞIZ

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ı bilimin ışığında ortak akılla ayağa kaldıracaklarını belirtti.

6 Şubat’ın izlerini silmek için teknolojinin tüm imkanlarını kullandıklarını ve 7 gün 24 saat aralıksız şekilde çalıştıklarını belirten Milletvekili Yeşildal, Hatay’ı hep birlikte toparlayacaklarını kaydetti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin talimatıyla Hatay’da çalışmaların hızlandığını kaydeden Yeşildal, tek hedeflerinin çalışmaları hızlıca tamamlayıp vatandaşlara ev ve işyerlerini teslim etmek olduğunu belirtti.

ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE TOPARLAYACAĞIZ

Çalışmaların yoğun olarak sürdüğü Atatürk Caddesi’nde incelemelerde bulunan Yeşildal, yaptığı açıklamada; “Değerli hemşerilerim 6 Şubat’ın yıkımını hep birlikte yaşadık. Gördüğünüz gibi şehrimizi yeniden imar etmek adına gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Burası Asi Nehri ve Atatürk Caddesi’ndeki alan. Burada Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığımız bizzat çalışmaları yürütüyor. Tek bir hedefimiz var. Kalıcı konutları ve işyerlerini hızlı bir şekilde tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunmak. Bilimin temeli olan fore kazık yöntemi ile bilimin ışığında ev ve işyerlerimizi tamamlayıp, daha sonra da hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Şehrimizi hep birlikte toparlayacağız” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.