ULUSAL GÖRSEL İÇERİK YARIŞMASI YAPILACAK

ULUSAL GÖRSEL İÇERİK YARIŞMASI YAPILACAK

Yarışma, ağır, yaygın ve yapısal bir insan hakları ihlali olan ve günümüzde pandeminin de etkisi ile artış eğilimi gözlenen kadına yönelik şiddet sorununa dikkat çekiyor.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye, kadına yönelik şiddet sorununu, şiddetin biçimlerini, toplumun ve kurumların şiddete tepkilerini sorumlu, etik ve özgün bir şekilde anlatan görsel içeriklerin yer alacağı ulusal yarışması için çağrıda bulunuyor.

Türkiye’nin hukukta tasarım metodunu uygulayan ilk sosyal girişimi Hukukta Tasarım Türkiye’nin katkısı ile düzenlenecek ve 28 Şubat 2022 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışmaya; görsel sanatlar alanında çalışan tüm öğrenci, amatör ve profesyoneller, fotoğraf, resim, illüstrasyon, grafik tasarım, kolaj ya da karma teknikleri içeren çalışmaları ile katılabilir. Ayrıca Yarışma şartnamesi ve başvuru formuna bit.ly/yarismabasvuruform bağlantısından erişilebilir.

REKLAM ALANI

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.