ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ‘YEŞİL’ ATAK

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ‘YEŞİL’ ATAK

Antakya Belediyesi Yeniden Yeşil Bir Antakya İçin Çalışıyor

Antakya Belediyesi Antakya’nın yeniden yeşiller içerisinde bir şehir olması için canla başla çalışıyor.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları ile Park Bahçe ekipleri şehrin dört bir tarafında hasar görmüş parkların bakım ve onarımlarını yapmanın yanı sıra mevcut yeşil alanların korunması ve çoğaltılması için hassasiyetle çalışıyor.Yürütülen çalışmalar kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Parkı, Tahtaköprü Mesire alanı, Kışlasaray Mahallesi Atatürk Parkı, 1. Etap Toki Parkı ve Narlıca Mahallesi’nde bulunan Tevfik Fazlı Doğan parkının yeşil alanları koruma altına alındı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz konuyla alakalı yaptığı açıklamada; “ Antakya’mız 6 Şubat’ta en ağır yarayı alan kent oldu. 40’tan fazla mahallemiz haritadan silinecek noktaya geldi.            Ekiplerimizden de çok sayıda kayıp verdik. Tüm imkansızlıklara rağmen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımız, milletvekillerimiz, il başkanlarımız başkan yardımcılarım ve belediye çalışanlarımız üstün bir gayret ile Antakya için seferber olduk. El birliğiyle Antakya’mızı gelecek kuşaklara hazırlıyoruz. Antakya’mıza nefes aldıracak, oksijen deposu yeşil alanlarımızı koruma altına aldık. Ağaçlarımızın ve süs bitkilerimizin bakımları, sulamaları, çevre temizlikleri düzenli olarak ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.Çalışmalarımızın şimdiki durağı da depremden hasarlı çıkan Tahtaköprü Yıldırım Mesire alanımız ve büyük parklarımız oldu. Burada çalışma gerçekleştiren ekiplerimiz mesire alanımızı deprem öncesinden daha güzel hale getirerek vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız. Tüm ekiplerimize teşekkür ediyor, Antakyalı hemşerilerimize Antakya için durmadan çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurguluyorum.” Sözlerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.