Üstün Derece’de ‘Kantin Sizsiniz’ projesi!

Özel Üstün Derece Ortaokulu idaresi, yurdun birçok okulunda başarıyla uygulanan ve öğrencilere güven aşılayan ‘Kantin Sizsiniz’ projesini hayata geçirdi.

Üstün Derece’de ‘Kantin Sizsiniz’ projesi!

Özel Üstün Derece Ortaokulu idaresi, yurdun birçok okulunda başarıyla uygulanan ve öğrencilere güven aşılayan ‘Kantin Sizsiniz’ projesini hayata geçirdi.
Üstün Derece Ortaokulu Müdürü Sunday Mengi, idare olarak öğrencilere duydukları güveni somutlaştırmak için tüm ülkede birkaç okulda bulunan ‘Kantin Sizsiniz’ projesiyle yine eğitimde öğrenci odak hareket etmeye devam ettiklerini söyledi.
Bu projeye başlarken Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere olan güveninden yola çıktıklarını ifade eden Okul Müdürü Mengi “Atatürk en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini ülkenin gençlerine emanet etmişti. Biz öğrencilerimizden kendilerine güvenmeyi öğrenmeleri yolunda bir kantin mi esirgeyecektik? Kesinlikle hayır. Bu yüzden öğrencilerimize olan inancımızla hemen işe koyulduk. Çocuklara güven duygusu kazandırmak için başlattığımız bu projede öğrenciler kantinden istediği yiyeceği alıp parasını kantinde bulunan para kutusuna koyuyor ve gerekirse parasının üstünü de yine aynı kutudan alıp gidiyor” diye konuştu.
Geleceğin bireylerini hazırlarken uygulamaların öneminin kesinlikle yadsınamayacağına dikkat çeken Okul Müdürü Mengi “Yaparak ve yaşayarak öğrenmenin ne derece önemli olduğunu bildiğimizden öğrencilerimizle harika bir proje başlattık ve ‘Kantin Sizsiniz’ projesiyle yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Biz okul olarak öğrencilerimizin kendilerine güvenmelerini sağladık ve bundan gurur duyuyoruz. Geleceğimizi inşa edecek çocuklara duyduğumuz güven sarsılmadan devam edecektir” dedi.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.