TORPİDO MURAT GEVREK’İ ZİYARET ETTİ

TORPİDO MURAT GEVREK’İ ZİYARET ETTİ

Antakyalı yüzücü Ömer Şaydak, son yarıştığı Trabzon’da elde ettiği başarıların karşılığı madalyalarıyla birlikte, hafta içinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i ziyaret etti, başarılarını paylaştı.

Yüzme antrenörü olan amcası Murat Şaydak ile beraber İl Müdürlüğü ziyaretinde bulunan, “torpido” lakaplı Ömer Şaydak için İl Müdürlüğü şu paylaşımı yaptı:“1-3 Nisan’da Trabzon’da yapılan Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda, Ömer Şaydak; 4 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya ile bizleri gururlandırdı. İl Müdürümüz Murat Gevrek, sporcumuzu makamında ağırladı. Sporcumuzu ve Antrenörünü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.”Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Ömer’in küçük yaşta elde ettiği bu başarılardan dolayı gururlandığını kaydederek, “Böyle sporcular kolay yetişmiyor, büyük bir emek var. İnşallah bir an önce kendi havuzumuzu yaparız” dedi.

TOPLAMDA 8 MADALYA ALDI

Ömer Şaydak, son katıldığı, Trabzon’da 1-3 Nisan tarihlerinde yapılan Türkiye Yüzme Şampiyonası sonucu 4 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya yanı sıra 14 yaş 4×50 serbest bayrak yarışında da yeni Türkiye rekorları kırdı.Geçtiğimiz Nisan ayında Trabzon’da yapılan ve bir rekora da imza atılan yarışma ile ilgili duyuru şöyle:“Trabzon Mehmet Akif Ersoy Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılan müsabakalarda; Demir Özdemir, Yusuf Kuşcu, Ahmet Efe Başelma ve Ömer Şaydak’tan oluşan 4×50 metre serbest erkek bayrak takımımız, 01:43.56’lık derecesiyle Türkiye Şampiyonu olurken, aynı zamanda 14 Yaş Yeni Türkiye rekorunun da sahibi oldu.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.