‘ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNDE’ YENİLİK ARAŞTIRMASI!

‘ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNDE’ YENİLİK ARAŞTIRMASI!

Zeytinyağı üretimindeki yeniliklerin, teknolojik gelişmelerin ve pazarlama trendlerinin işlendiği Zeytinyağı Sektöründe Yenilikler Çalıştayı Hatay’da start aldı.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı(DOĞAKA)’nın başvurusu neticesinde Asya Verimlilik Teşkilatı(AVT) tarafından “Asya Ülkelerinde Gıda Güvenliğini ve Kalitesini Artırmak için Sürdürülebilir Gıda Değer Zincirlerinin Kapasitesini Geliştirmeye Yönelik 3 günlük Özel Program” kapsamında gerçekleştirilen çalıştaya Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilcileri ile beraber sektör paydaşları katıldı. Çalıştayın birinci gününde DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Mustafa Tan ve Asya Verimlilik Teşkilatı(AVT) temsilcisi Kenji Watanabe’nin açılış konuşmalarından sonra sektör uzmanı Halil Agah ve Santiago Botas Armentia’nın yönetimindeki oturumlar gerçekleştirildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.