VALİ MASATLI DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE TOPLANTISINA KATILDI

VALİ MASATLI DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE TOPLANTISINA KATILDI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Adana Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Düzensiz Göçe Yönelik Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Adana Valiliği koordinasyonunda, Adana’da yapılan toplantıya; Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Gaziantep Vali Vekili Murat Akyüz, Kilis Vali Vekili Eşref Akça, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürleri katıldı. Düzensiz göç ile mücadele kapsamında iller bazında yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda; 4. bölgede yer alan Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Kilis il sınırlarında yaşanan düzensiz göç ve göçmen olaylarının güncel durumu, alınan önlemler, yapılan çalışmalar ile istatistiki bilgiler paylaşılarak istişareler yapıldı.

Düzensiz göç ile mücadeleye önümüzdeki süreçte kesintisiz ve kararlılıkla devam edileceği, her kademede sürdürülen koordinasyon ve iş birliğinin daha da artırılması yönünde kararların alındığı toplantı, illerdeki göç durumlarına ilişkin sunumlar, katılımcıların görüş ve önerilerini dile getirmeleri ve fikir alışverişinde bulunulmasıyla son buldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.