VALİ MASATLI VE ÇOBAN’DAN BAŞKAN ÖZGÜN’E ZİYARET

VALİ MASATLI VE ÇOBAN’DAN BAŞKAN ÖZGÜN’E ZİYARET

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, beraberindeki Defne Kaymakamı Mesut Çoban ile birlikte Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün’ü ziyaret etti.

Hatay’ı ortak akılla kalkındırma yolunda 15 ilçe belediyesine ayrım yapmaksızın tüm hizmetlerin kazandırılması konusunda istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarette Defne için yapılması planlanan projeler görüşülürken Vali Masatlı, tüm hizmetlerin ilçeye kazandırılması için ortak aklı çalıştıracaklarını kaydetti.

BAŞKAN ÖZGÜN’DEN VALİ MASATLI VE KAYMAKAM ÇOBAN’A TEŞEKKÜR

REKLAM ALANI

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ziyaret ve istişareye dönük fikirlerinden dolayı Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya ve Defne Kaymakamı Mesut Çoban’a teşekkür etti. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Özgün; “Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı ve Defne Kaymakamımız Sayın Mesut Çoban, Başkanımız Halil İbrahim Özgün’ü belediyemizde ziyaret ederek, istişare bulundular. Şehrimizin menfaatleri doğrultusunda ortak kararlar alıyor, her bir adım için ince eleyip sıkı dokuyoruz. Yapacak çok işimiz, alınacak çok kararımız var. Bunun için koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.