YALANCI BAHARA ALDANAN ÇİÇEKLER  AÇTI

YALANCI BAHARA ALDANAN ÇİÇEKLER  AÇTI

Soğuk havaların ardından hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin sonucu olarak Altınözü’nde bahar çiçekleri açtı.Normal şartlarda bahar ayının başlangıcı olan Mart ayında yaşanan tabiat ananın uyanışının Şubat ayının ilk günlerinde yaşanması çiftçileri korkuturken muhteşem çiçekleri ile renkli görüntüler oluşturan ağaçlar fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı oldu.

Sosyal medya platformlarında paylaşılan fotoğraflar ile bir anda bahar coşkusunun yaşanmasına sebep olan yalancı bahar çiçekleri konusunda uzmanlar hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde olmasından dolayı kısa bir zaman zarfında badem ağaçlarının da çiçek açabileceğini ama bu erken çiçek açma olayının da verimi düşüreceğini söylüyorlar.

Yalancı bahar çiçeklerini fotoğraflamak için soluğu bu ağaçların yanında alan fotoğraf sanatçıları oldukça güzel fotoğraf kareleri çektiklerini belirterek konuştukları çiftçilerden erkenci ağaçların meyve konusunda verimli olamayacaklarını öğrendiklerinde bu durumun üzüntüsünü yaşadıklarını vurguladılar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.