GÜZELMANSUR VE MULLAOĞLU CHP’NİN ROTASINI ÇİZİYOR

GÜZELMANSUR VE MULLAOĞLU CHP’NİN ROTASINI ÇİZİYOR

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve Servet Mullaoğlu parti görevlendirmeleri çerçevesinde çeşitli illerde aday adaylarını değerlendiriyor. Milletvekili Güzelmansur Balıkesir’de, Mullaoğlu ise Denizli’de aday adayları ile birebir gerçekleştirdikleri görüşmeler ile adayların belirlenmesi konusunda önemli rol oynuyor. CHP’nin 31 Mart’ta seçime gireceği adayların belirlenmesi konusunda titizlikle gerçekleştirilen görüşmeler ile adayların belirlenmesi sağlanacak. 

GÜZELMANSUR: TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Milletvekili Güzelmansur gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile geldiğimiz Balıkesir’de, bugün güne Burhaniye İlçemiz ile başladık. CHP Burhaniye İlçe Başkanımız Sn. Aylin Yıldırım’ı ziyaret ettikten sonra, aday değerlendirme çalışmalarımıza geçtik.

Sayın İlçe Başkanımıza nazik karşılaşmaları ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

MULLAOĞLU: TÜM ADAY ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Milletvekili Mullaoğlu da Denizli temaslarıyla ilgili açıklamasında; “Ardahan Milletvekilimiz Özgür Erdem İncesu, Parti Meclisi Üyemiz Mehmet Alkın Denizaslanı, İl ve İlçe Başkanlarımızla birlikte Denizli seçim çevresinde saha çalışmaları, aday adaylarımız ile görüşme ve değerlendirmeleri tamamladık. Heyetimize katkı sağlayan tüm partililerimize teşekkür ediyor, aday adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. İki milletvekili de parti görevlendirmesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.