ULTRASLAN ANTAKYA’DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

ULTRASLAN ANTAKYA’DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Şehit ailesinin tek isteği, Şehidin adının oturduğu caddeye verilmesi oldu.

Süper Ligin köklü takımlarından Galatasaray’ın, Hatay’da bulunan taraftar Grubu ultrAslan Antakya, Şehit ailesine ziyarette bulundu.

“SPOR SADECE SAHADA DEĞİLDİR!”

Sporun sadece sahada oynanan bir oyun olmadığını her fırsatta yaptıkları sosyal çalışmalarla gösteren ultrAslan Antakya Taraftar Grubu yine anlamlı bir ziyarete imza attı. ultrAslan Antakya Taraftar Grubu sorumluları, Siirt’te Şehit düşen Hataylı Özel Harekat Polisi Anıl Kemal Kurtul’un eşi ve minik kızlarına ziyarette bulundular. Galatasaraylı Şehit Kurtul’un ailesine ziyarette bulunan ultrAslan Antakya sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Siirt’te Şehit düşen Galatasaraylı Özel Harekat Polisi Anıl Kemal Kurtul’un eşi Hülya Kurtul ve kızı Öykü Kurtul’a ziyarette bulunup, imzalı Galatasaray forması hediye ettik. Bu vesileyle şehidimize tekrar Allah’tan rahmet diliyoruz. Vatan size minnettar şehidim!” ifadelerine yer verdi.

ŞEHİT AİLESİNİN BİR İSTEĞİ VAR!

Siirt’te Şehit düşen Anıl Kemal Kurtul’un ailesi, Saraykent Mahallesi’nde bulunan evlerinin önündeki caddeye Şehitlerinin isminin verilmesini istedi. ultrAslan Antakya Taraftar Grubu tarafından seslerini duyurmaya çalışan Şehit Ailesi, “Şehidimiz Anıl Kemal Kurtul’un, adının oturduğu evinin önünde yaşamasını istiyoruz. Buradan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı’mıza ve belediye meclisimize sesimizi duyurmak istiyoruz. 273. Sokak’ın adının, Şehit Anıl Kemal Kurtul Caddesi olarak değişmesini istiyoruz” diye konuştular. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.