YOLUMUZ LİDERİMİZİN YOLUDUR

YOLUMUZ LİDERİMİZİN YOLUDUR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Cumhur İttifakına kesin çizgi ile bağlı oldukların ı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emirlerine harfiyen uyduklarını söyledi.

Başkan Deli, Cumhur İttifakına  kesin çizgilerle bağlı olduklarının altını çizerek “Kendi değerlerimize tereddütsüz inandığımız, Liderimizin emirlerine harfiyen uyduğumuz ve söz verdiğimiz için Cumhur İttifakı’na kesin çizgilerle bağlıyız. Ülkücü söz verdi mi baş verir, yine de sözünün gereğini yapar. Kendi içimizde ülkücülüğün gereğini yerine getirmeyenlerin de sonunu hepiniz bilirsiniz. Yoldan çıkanların gereği yarına bırakılmaz, Partimizin anında gereğini yaptığını yapacağınızı hep gördünüz.  Asıl meseleyi idrak edemediniz, farkına varamadınız, göz göre göre yanlışlarınızı görmezden geldiniz. Size verilen kimliğinizin gereğini yapmaktan imtina ettiniz. Seyredip acaba sonucu nereye varacak diye kenarından geçmeyi tercih ettiniz” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYESİYİZ

Bir ilçeyi cezalandırmanın kimsenin haddi olmadığının altını çizen Başkan Deli “ Buna hiç bir zaman müsaade etmedik, etmeyeceğiz de. Cezayı kendinize kesersiniz. Bir iki kurumda da yapmaya çalıştığınız uygulamaların da elbet gereği yapılacaktır. Siz kabul etseniz de, etmeseniz de biz Cumhur İttifakı Belediyesiyiz gereklerini de en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Gerekli çalışmalar başladı, en kısa zamanda yapılanların  sonuçlarını almaya başlayacağız. Allah’ın adaleti yine şaşmayacaktır. Bu makamlarda biz olsak da olmasak da bu halka vereceğiniz hesabınız olacağını sakin  unutmayın” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.