YAPARSA CUMHUR İTTİFAKI YAPAR

YAPARSA CUMHUR İTTİFAKI YAPAR

YAYMAN: HBB’NİN YAPMADIĞI BİR İŞİ DAHA BİZ YAPTIK!

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın Reyhanlı’ya su müjdesi verdi.Yayman’ın Teşekkür gezilerinde verdiği su müjdesini Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de teyit etti. Şehrin içme suyu sorunu tamamen çözülüyor.Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yapmadığı Reyhanlılı vatandaşlar için gecesini gündüzüne katarak proje geliştiren Milletvekili Yayman’ın çabası karşılık buldu.

DSİ’nin açtığı 8 kuyudan İller Bankası aracılığıyla su alınıp depolara taşınacak ve 31 Aralık’ta Reyhanlı halkına verilecek.Bakan Özhaseki, Milletvekili Yayman’ın öncüsü olduğu projeyi sahiplenerek yılsonunda Reyhanlılı hemşerilerine temiz içme suyu verileceğini belirtti. Özhaseki’nin bu tavrı şehir tarafından büyük takdir topladı. İnsanlar şükranlarını dile getirirken bizleri unutmayan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz, yaparsa Cumhur ittifakı yapar dediler.Hatay’da gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Bakan Özhaseki, projenin belirlenen 7 ayda değil yılsonunda tamamlanması için müteahhit gruplarına gerekli baskıyı yaptığını ve vatandaşın sorununun bir an önce çözülmesi için gereken adımların hiç çekinmeden atıldığını belirtti. Bakanın verdiği müjde içme suyu bulamayan şehirde sevinçle karşılandı. Belediye Başkanı Hacıoğlu bu büyük hizmet için Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza ve vekilimiz Hüseyin Yayman’a teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞLARIN EN ÖNEMLİ İHTİYACI KARŞILANACAK

Depremin en yıkıcı etkilerinin yaşandığı kent olan Hatay’da Reyhanlılı vatandaşların en büyük sorunu olan su ihtiyacının karşılanması yönünde atılan adım vatandaşları memnun etti. Milletvekili Yayman’ın vatandaşların sorunlarının çözümüne yönelik gösterdiği gayrete minnettar olan vatandaşlar, Milletvekili Hüseyin Yayman’a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.Yayman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Hatay Büyükşehir yapmadığı bir işi daha biz yaptık. Cumhurbaşkanımıza ve Özhaseki bakanımıza teşekkür ederiz. Hatay’ın paralarını Expo için harcayan HBB iş hizmete geldiğinde para olmadığını söylüyor. Şehirde su yok. Altyapı yok. Yol yok. Hizmet yok. Ancak Expo için para var. Bu çarpık yaklaşımı asla kabul etmiyoruz. Hatay bu kötü Büyükşehir yönetimini hak etmiyor” sözlerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.