YARALARINI ÇOK HIZLI SARAN VE SEKİZ ŞUBE İLE HİZMETTE MARKA: “ÖZTOPRAK PASTANESİ”

YARALARINI ÇOK HIZLI SARAN VE SEKİZ ŞUBE İLE HİZMETTE MARKA: “ÖZTOPRAK PASTANESİ”

Asrın felaketi öncesi bölgede muhteşem lezzetleri ve hızlı servis ağı ile en çok tercih edilen işletmelerin başında gelen Öztoprak Pastanesi, Ağır zararlar gördüğü 6 Şubat depremi sonrasında en hızlı biçimde yaralarını sararak hizmete başlayan, Sekiz şube ile hizmete kaldığı yerden devam eden ve istihdam sağlayan bir işletme olarak dikkatleri bir kez daha üzerinde toplamayı başardı.

Acımız Çok Büyük….

Resmen kıyameti yaşadık acımız çok büyük diyerek sözlerine başlayan işletmeci Ayhan Öztoprak açıklamasında:” O kadar güzeldi ki her şey inanılmaz derecede keyifle işimizi yapıyorduk. Ta ki 04:17!ye kadar.Çok değerli dostlarımızı ve müşterilerimizi kaybetmenin derin üzüntüsü ile hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.Geride kalan herkese de sabırlar diliyorum.Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız.

Öztoprak Pastanesi olarak bizler 1985 yılından bu yana verdiğimiz kusursuz hizmetimizle bilinmekteyiz. Son dönemde bünyemize dahil ettiğimiz sevimli kahramanlarımız ile bütün çocukların yüzlerinde tebessümler oluşturan pastane olarak günden güne artan şube sayımız ile de sektörde farkımızı ortaya koymayı başarmıştık. İşte böylesine başarılı bir firma olarak deprem sonrası çok kısa sürede toparlanarak hizmete başladık.Evine ekmek götüren çalışanlarımız vardı çünkü bizim onların yanında olabilmek adına hızlı hamle yapmıştık.Tüm siparişleri yakın uzak demeden hızlı bir biçimde göndererek depremzede hemşerilerimize verdiğimiz hizmete halen de devam etmekteyiz.

Alanında en iyi ustaların hünerleri ile ortaya çıkan Baklava ,Yaş pasta,Kuru pasta ,İngiliz Keki,Ceviz Dolama ve Butik pasta çeşitleri,Soğuk baklava,Magnolia, Red velvet, Fıstıklı ganaj, Malaga, Fıstık rüyası, Tiramisu ve Cheesecake çeşitlerimiz aynı damak çatlatan lezzetleri ile Öztoprak Pastanemizde sizleri bekliyor.”dedi. Öztoprak Pastanesi sipariş telefonu 0 535 612 45 16

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.