KARATAŞ: HASSA İÇİN YENİDEN ADAYIM

KARATAŞ: HASSA İÇİN YENİDEN ADAYIM

Hassa Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş, Hassa’da kalkınma hamlesinin sürmesi için önümüzdeki dönemde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Mustafa Destici’nin Genel Başkanlığını yaptığı Büyük Birlik Partisi ile yoluna deva ettiğini kaydeden Karataş, tüm amacının Hassalılara hizmetlerin yarıda kalmaması olduğunu ifade etti. Vatandaşlara verdiği sözleri 5 yıl içinde tuttuğunu, ilçeyi turizm kenti haline getirmek için önemli adımlar attıklarını belirten Karataş, Haydarlar Gölü başta olmak üzere ilçenin çok sayıda mahallesinde hizmetleri hayata geçirdiğini kaydetti.

HASSA’LILARA MEHMET KARATAŞ SÖZÜ

Başkan Mehmet Karataş, Hassalı vatandaşlara başkanlığa devam etmesi halinde ilçenin daha yaşanabilir ve modern bir kent olması sözünü verdi. Başkan Karataş çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “TOKİ konutlarında çalışmalar hakkında bilgi aldım. Firma yetkilileri bir an evvel teslim etmek üzere var güçleriyle çalışıyorlar şahit olduk. Her bir vatandaşımız sıcak yuvalarına kavuşana kadar durmayacağım yorulmayacağım. Demrek- Yuvalı bağlantı yoluna kısa süre önce başlamıştık. Çalışmalarımızı yerinde inceledik. Hayırlı olsun vatandaşlarımıza. Daha nice hizmetlerde görüşmek üzere. Makamıma derdini meramını anlatmaya gelen kimsenin önünden kaçmadım. Herkesin evi gibi kapımı kimseye kapatmadım. Kar felâketi yaşadık uyku uyumadım. Nerde darda vatandaşım var yetişmeye çalıştım. Covid oldu gecenin 12’sinde mama ihtiyaç oldu mama yetiştirdim. Ağrı kesici talepleri oldu onu yetiştirdim. Son yaşanan asrın felaketinde uyumadım. Uyukladım ama uyumadım ilk andan beri. Kapı kapı ekmek dağıttım. Ben bu millete kendimi adadım. Belediyenin hiç bir malını kimseye peşkeş çekmedim. Anlım ak herkesle yüzleşmeye hazırım. Bu memleket hepimizin.

Allah’ın izni ile sizlerin desteğiyle 31 Mart akşamı seçimi zaferle kazanıp bu memlekete tekrar hizmet etme imkanımız olur” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.