YAYLADAĞI EĞİTİMİNE MEHMET YALÇIN MÜHRÜ

YAYLADAĞI EĞİTİMİNE MEHMET YALÇIN MÜHRÜ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, deprem felaketinin ardından ilçede çöken eğitim sistemini ayağa kaldırmak adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Başkan Yalçın, ilçede artan nüfusla birlikte öğrenci sayısına yetecek eğitim kurumlarının inşası başta olmak üzere eğitimin her aşaması ile bizzat ilgileniyor. 6 Şubat deprem felaketinin ardından ilçeye çok sayıda eğitim kurumu kazandıran Başkan Yalçın, yeni eğitim kurumu inşaatlarını da bizzat denetledi.

YENİ ANAOKULU PROTOKOLÜ İMZALANDI

REKLAM ALANI

Başkan Yalçın, Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı ile birlikte Hataylı gurbetçi vatandaş Şekip Önal tarafından ilçeye kazandırılacak olan anaokulu yapımı protokolünü imzaladı. Girişimleri ile ilçeye çok sayıda hayırsever tarafından eğitim tesisi açılmasını sağlayan Başkan Yalçın, protokol töreninde yaptığı açıklamada; “Gurbetçi hemşerimiz Şekip Önal öncülüğünde yurt dışındaki Hummaid E.V ile Ekin E.V dernekleri işbirliğiyle yapılacak Yeni Anaokulu için Protokolünü Kaymakamımız Sn. Halil Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil ile birlikte imzaladık. İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemizin de destekleriyle yapılacak okulun ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ

Başkan Yalçın, 2024 LGS Türkiye birincisi olan Çatbaşı Mahallesi’nden Kaya Gökpınar’ı makamında ağırladı. Başarılı öğrenci ile uzun süre başarıyla geçen sınavı hakkında sohbet eden Başkan Yalçın, Gökpınar’a eğitim hayatında destek olacaklarını açıkladı. Başkan Yalçın, Çatbaşı Mahallemizden..

2024 LGS Türkiye birincisi olan Çatbaşı Mahallemizden Kaya Gökpınar kardeşimiz makamımızda bizleri ziyaret etti. Başarılarıyla bizleri gururlandıran kardeşimize ilçemiz adına teşekkürlerimizi sunarım. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren değerli öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

KUR’AN KURSU AÇILIŞINA KATILDI

Başkan Yalçın, gün içindeki son programında ise Hz. Aişe 4-6 Yaş Kuran Kursu açılışına katıldı.

Tutlubahçe Mahallesi’nde Hacı Hanifi Camii içerisinde düzenlenen alanda Hz. Aişe 4-6 Yaş Kur’an Kursu açılışı; Kaymakam Halil Yazıcı, İl Müftüsü Mevlüt Topçu, İlçe Müftüsü Necati Şimşek,

İlçe Kurum Amirleri ve vatandaşların katılımları ile gerçekleştirildi. Başkan Yalçın, kursun mahalleye ve ilçeye hayırlı uğurlu olması temennilerini iletti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.