BAŞKAN YALÇIN’DAN EĞİTİME TAM DESTEK

BAŞKAN YALÇIN’DAN EĞİTİME TAM DESTEK

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede yapımı planlanan eğitim tesislerinin önünü açmak için çalışmalara tam destek veriyor.

Yer tahsisi yapılan Cem Eren Anadolu Lisesi’nin yanı sıra, Bilgili Ailesinin mensubu merhum Mukadder Ali Bilgili adına yapılması planlanan Okul için kurulan Yayladağı Okul Yaptırma Derneği Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırlayan Başkan Yalçın, ilçenin eğitimde tesisleşmesine katkı sunmak için herkese kapılarının açık olduğunu kaydetti. Başkan Yalçın, eğitime tam destek olma yolunda yaptığı açıklamada; “Bilgili Ailesinin mensubu merhum Mukadder Ali Bilgili adına yapılması planlanan Okul için kurulan YAYLADAĞI OKUL YAPTIRMA DERNEĞİ Yönetim Kurulu üyelerini makamımızda ağırladık.

İlçemizde en önemli konulardan biri olan eğitim açığını buna benzer projelerle kapatacağız. Bu güzel fikirleri ile harekete geçen YOY-DER yönetimini tebrik ediyor, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Eren Holding Yüksek Mühendisi Ali Suat Bey ile birlikte, yapılacak Cem Eren Anadolu Lisesi alanında incelemelerde bulunduk. Yakın zamanda temel kazısında başlanacak olan Anadolu Lisesi’ni ilçemize kazandırdığı için Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet Hilmi Eren’e teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.