YAYLADAĞI MEHMET YALÇIN’IN ETRAFINDA BİRLEŞTİ

YAYLADAĞI MEHMET YALÇIN’IN ETRAFINDA BİRLEŞTİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ilçeye bağlı Turfanda ve Çatbaşı Mahalleleri’nde her kapıyı çalıp her gönüle girerek yeni bir Yayladağı inşa edeceklerini söyledi. Başkan Yalçın, Yayladağı mozaiğinin en nadide parçalarından olan Turfanda ve Çatbaşı Mahalleleri’nde Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde yoğun ilgiyle karşılandı.

Vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Yalçın’a MHP İlçe Başkanı Celal Atmaca, Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları, Kadın, Gençlik ve Ülkü Ocakları yönetimleri de eşlik etti. Ayrı gayrı bilmeden hep birlikte Yayladağı diyerek ilçeye bağlı 47 mahalleye eşit hizmet götürdüklerini kaydeden Yalçın, 31 Mart’tan itibaren 5 yıllık süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde kaliteli hizmetleri mahallelere getirmeye devam edeceklerini söyledi.

2024 YAYLADAĞI’NIN ATILIM SENESİ OLACAK

31 Mart seçimlerinin ardından Yayladağı Belediye Başkanlığının yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanmak için var güçleriyle çalıştıklarının altını çizen Başkan Yalçın, ilçe belediyesi ile HBB’nin koordinasyonunu sağlayarak gerçekleşecek alt ve üstyapı yatırımları ile 2024’ün Yayladağı’nın atılım senesi olacağını ifade etti.

Başkan Yalçın, iki mahallede de kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada; “İlçe belediyemiz eliyle Turfanda ve Çatbaşı Mahalleleri’mizde asli hizmetlerimizi kesintisiz olarak sürdürdük. Tesisleşme yolunda önemli adımlar attık. 1 Nisan itibariyle Hatay Büyükşehir Belediyemiz eliyle ilçelerimizin altyapı, yol ve su sorunlarını kökten çözerek üstyapıya ağırlık vereceğiz. Mahallelerimizin gerçek belediyecilik hizmeti almasını sağlayacağız.

Bu yolda her kapıyı çalarak, her gönle dokunarak sarsılmaz gönül köprüleri inşa edeceğimiz Yayladağı’mız için hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını Mehmet Öntürk ile buluşturacağımız Türkiye Yüzyılı’nda Hatay’da yüzler gülsün diye hep birlikte Zafer Bismillah diyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizden 31 Mart yerel seçimlerinde başta şahsım olmak üzere değerli Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Öntürk’e tam desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.