HATAY ÜÇÜNCÜ HİZMET BÖLGESİ OLACAK

HATAY ÜÇÜNCÜ HİZMET BÖLGESİ OLACAK

Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmeliğe göre, “Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği”nde yapılan değişiklikle Hatay dahil 4 il ve iki ilçe ‘üçüncü hizmet bölgesi’ olacak.
17 Nisan 2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilgili yönetmeliğe geçici madde eklenerek, hizmet bölgelerinde geçici süreyle değiştirilen bölgeler oldu.
Karara göre, 6 Şubat depremlerinden etkilenen dört il ve iki ilçe 1 Eylül’den itibaren üç yıl süreyle “üçüncü hizmet bölgesi” sayılacak.
Resmi Gazete’de yayınlanan ve değişikliğe gidilen yönetmeliğe göre, hizmet bölgeleri geçici süreyle değiştirilen yerler şöyle:
“GEÇİCİ MADDE 9 – 6/2/2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden ağır derecede etkilenen Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçeleri 1/9/2023 tarihinden itibaren üç yıl süreyle bu Yönetmeliğin ekinde yer alan Ek-1 Hizmet Bölgeleri Çizelgesinin Üçüncü Hizmet Bölgesi bölümünde sayılır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.