YAYLADAĞILILAR, OTOGAR İSTİYOR

YAYLADAĞILILAR, OTOGAR İSTİYOR

Yayladağı ilçesi halkı, kente bir otogar kazandırılmasını istiyor. Yayladağı ilçesindeki önemli bir sivil toplum temsilcisi ve Yayladağı sevdalısı esnaf derneği başkanı Cahit Aşkar, kent halkının duygularını, “Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığının dikkatine” başlıklı yazısıyla sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Yayladağı sevdalısı Aşkar açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Acilen, ilçemizin otogar sorunu çözüme kavuşturulmalı. Günümüzde, en ücra yerde dahi otogar (garaj) olmayan ilçeler kalmazken, ilçe şoför esnafımızın sokak ortasında kalması, onlar açısından ve yolcular açısından büyük bir sorundur.

Kışın yağmur ve çamurdan oturacak bir yerleri dahi olmayan, araçları sokak aralarına park etmek zorunda kalan şoför esnafımızın bu sorunu, sorumlu yetkililer tarafından bir an önce çözülme kavuşturulmalı. Merkezdeki hali hazır yerde iki araçla dönerli olarak hizmet vermek şartıyla, vatandaşların da ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından acilen ilçemize bir otogar yapılmalı.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.