YAYLADAĞI’NDA DOLMUŞ SEFERLERİ BAŞLIYOR

YAYLADAĞI’NDA DOLMUŞ SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçe merkezi dolmuş seferlerinin başladığını açıkladı.

6 Şubat deprem felaketinin ardından her geçen gün büyüyen, nüfus artışından kaynaklı ulaşım ihtiyacı ortaya çıkan Yayladağı’nda başlayacak olan seferler ile ilgili açıklama yapan Başkan Yalçın; “Vatandaşlarımızdan gelen şehir içi dolmuş talepleri üzerine Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk ve Ulaşım Dairesiyle yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. 2-3 ay içerisinde ilçemizde hizmete girecek olan Yayladaki TOKİ mevkiinden Kayapınar’daki TOKİ konutlarına kadar 12 dakikada bir sefer düzenleyecek. Yayla TOKİ’den çıkan ve Çarşı merkezinden Atatürk Caddesinden geçen otobüs, Devlet Hastanesi, YİBO Kampı ve Kayapınar TOKİ’ye gidecek. Geri dönüş yolunda ise Cem Eren Anadolu Lisesi, Çedenelik yol ayrımı, Semt Pazarı, Ziraat Bankası, Öğretmenevi ve yeni Hükümet Konağından geçerek tekrar Yayla TOKİ’ye ulaşacak. İlçemizin uzun yıllardır beklediği hizmeti ilçemize kazandıracak olan HBB Başkanımız Sn. Mehmet Öntürk’e ve Ulaşım Daire Başkanlığına teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Dolmuş seferleri ile birlikte Hatay Kart satış noktaları açılacaktır.

Yayladağı Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi Hükümet el ele, Yayladağı’mızda bir karış yer kalmayıncaya kadar hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.