YAYMAN REYHANLI’YA REİSİN SELAMLARINI İLETTİ

YAYMAN REYHANLI’YA REİSİN SELAMLARINI İLETTİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek veren Reyhanlı halkına ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Yayman’a Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. Esnafları tek tek gezerek hayırlı işler temennilerini ileten Milletvekili Yayman, aynı zamanda esnafların taleplerini de dinledi.

ESNAFIMIZDAN GELEN TALEP BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR

Hatay’ın deprem sürecinde en az hasar alan ilçelerinden olmasından dolayı yoğun göçe uğrayan Reyhanlı’nın ensar şehir olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını belirten Milletvekili Yayman, Reyhanlı halkına misafirperverliğinden dolayı da teşekkürlerini iletti.Esnafların sorunlarını, istek ve dileklerini dinleyen Milletvekili Yayman, Hatay’ın ayağa kalkmasının esnafların işlerini tam olarak yapabilmelerine bağlı olduğunu belirtti. Bu kapsamda her ilçede en fazla esnaflara vakit ayırdığını da sözlerine ekleyen Yayman, “Reyhanlı’mızın değerli esnaflarını gezdik. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ettik. Esnaflarımıza bizzat Cumhurbaşkanımızın gönderdiği selamlarını ilettik. Bizler her zaman ensar şehir olan Reyhanlı’mızın yanındayız. Esnafımızdan gelen talepler her daim başımızın üzerindedir. Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve ilçe teşkilatımız ile hepimiz Reyhanlılı hemşerilerimizin hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı. Esnaflara kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Milletvekili Yayman, her daim sahada ve milletin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.