İSKENDERUN’DA PERSONELE %100 ZAM

İSKENDERUN’DA PERSONELE %100 ZAM

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi ile BEM-BİR-SEN Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında memurları kapsayan, Sosyal Denge Sözleşmesini % 100’lük bir zam oranıyla imzaladı.

Başkan Fatih Tosyalı, “Hep birlikte halkımıza en iyi hizmeti vermek için daha çok çalışacağız. İmzalamış olduğumuz bu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. İmzalanan sözleşme kapsamında, İskenderun Belediyesi memur personeline sosyal denge sözleşmesinde Kamu Görevlilerinin Geneline ve Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Haklara İlişkin 2022 ve 2023 Yıllarını Kapsayan 6. Dönem Toplu Sözleşme’nin Dördüncü Bölüm-Yerel Yönetim Hizmet Koluna İlişkin Toplu Sözleşme’nin 1. Maddesindeki %100 tavan tutar üzerinden sosyal denge desteği sağlandı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, memurların haklarında iyileştirme yapılamasını öngören Sosyal Denge Sözleşmesinin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.