YAYMAN’IN BÜYÜKŞEHİR AŞKI

31 Mart Yerel seçimlerinde mutlak suretle Büyükşehir’i kazanmak isteyen AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın Büyükşehir aşkı bitmek bilmiyor.

YAYMAN’IN BÜYÜKŞEHİR AŞKI

31 Mart Yerel seçimlerinde mutlak suretle Büyükşehir’i kazanmak isteyen AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın Büyükşehir aşkı bitmek bilmiyor. Cumhur İttifakı ile birlikte Hatay’da mutlaka Büyükşehir’in kazanılmasını gerektiğini vurgulayana Yayman “inşallah 31 Mart Milad” olacak diyerek Büyükşehir Adayı İbrahim Güler’e desteğini sürdürüyor.


Ziyaretleri kapsamında İlçe İlçe çalışmalarını sürdüren Hüseyin Yayman, aynı kapsamda bu kez Samandağ’lılar ile buluşarak onlara güvendiğini ve Samandağ’ın ezber bozacağını, büyükşehiri kazanacaklarını söyledi.


SAMANDAĞ EZBER BOZACAK
Ziyaretleri kapmasında Samandağ’da vatandaşlar ile bir araya gelen Hüseyin Yayman, sosyal medya paylaşımlarında “Samandağ ilçemiz Avcılar ve Çubukçu Mahallelerimizde kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldik.Girilmedik kalp, sıkılmadık el bırakmayacağız.”

REKLAM ALANI

“Cumhur ittifakı Hatay BŞB adayımız İbrahim Güler, Samandağ Belediye Başkan adayımız Mehmet Süt, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımız ile Yeni köy, Seldiren, Ceylandere mahallelerimizde milletimizle biraraya geldik. Coşkularına, sevgilerine ve heyecanlarına ço k teşekkür ediyorum.” “Cumhur ittifakı Hatay BŞB adayımız İbrahim Güler, Samandağ Belediye Başkan Adayımız Mehmet Süt, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımızla Büyükoba mahallemizde milletimizle biraraya geldik.” paylaşımlarını gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşmanın heyecanını paylaştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.