YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik 31 Mart yerel seçimler öncesinde adeta yerinde durmuyor.

YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik 31 Mart yerel seçimler öncesinde adeta yerinde durmuyor. Birçok yoğun programı olmasına rağmen ve sürekli Ankara Hatay arası mekik dokumasına rağmen yorulmak nedir bilmeyen Sabahat Özgürsoy Çelik 15 ilçeyi karış karış geziyor.

Cumhur ittifakının Hatay adayı İbrahim Güler ile birlikte Büyükşehir seçimleri için durmadan çalışmasını sürdüren Sabahat Özgürsoy Çelik bu bağlamda Belen, Kırıkhan, Altınözü ve Antakya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belen Ziraat Odası Başkanı Sn. Selahattin Yalman ve yönetimini, Kırıkhan Ziraat Odası Başkanı Sn. Mehmet Çelik ve yönetimini, Altınözü Ziraat Odası Başkanı Sn. Sabahaddin BAYIR ve yönetimini, ‪Antakya Ziraat Odası Başkanı Sn. Mehmet Muzaffer Okay’ı ve yönetimini ziyaret ederek Cumhur ittifakı için durmadan çalışmasını sürdürmeye devam etti.

VATANDAŞIN DESTEĞİ YANINDAZiyaret ettiği yerlerde vatandaşların sorunlarını birebir dinleyen ve çözüm için notlar tutan Sabahat Özgürsoy Çelik Ankara Hatay arasında durmadan çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Ortamlarda vatandaşların dertlerini birebir dinleyerek çözüm için onların desteğini alan Çelik’e vatandaşlar “çözüm için devlet büyüklerimizin bizleri samimiyetle, tevazuuyla ziyaret etmesi bizleri mutlu ediyor. Bizler her daim devletimizin milletimizin yanında yer almaya Cumhur İttifakına destek vermeye hazırız. Elimizden gelen tüm mücadelemizi sürdüreceğiz.”  ifadelerini kullandı.HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.