utlrAslan HATAY’DA YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

utlrAslan HATAY’DA YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

Bölgemizde büyük yıkıma sebep olan 6 Şubat depreminin ilk dakikalarından itibaren depremzedelerin yanında yer alarak barınma,giysi ve yeme içme gibi temel ihtiyaçlar konusunda yoğun bir tempo ile çalışan utlrAslan Hatay Kurban Bayramı öncesi yoğun mesai ile çalışmalarına devam ediyor.Mahalle mahalle dolaşarak tespit ettikleri ihtiyaçları depremzedelere ulaştıran utlrAslan Hatay ailesi ayrıca çocuklar içinde bayramlıklar dağıtarak depremden en fazla etkilenen kesim olan miniklerin yüzünü güldürüyor.Aynı zamanda belirlemiş oldukları engelli bireylere de tekerlekli sandalye teslim eden utlrAslan Hatay adeta gönüllere dokunuyor.

utlrAslan Hatay ilk günden itibaren hiç durmadı diyerek sözlerine başlayan Hatay başkanı Mustafa Altıok açıklamasında:” Depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.Onların yüzlerinde gördüğümüz mini bir tebessüm bile bizlere büyük motivasyon sağlamaktadır.Hele ki miniklerin mutluluğu tüm ekibimizin yorgunluğunu unutturmaktadır. Bizler de kendimiz birer depremzede olarak o zor durumda şoku atlatmak zorunda kalarak insanlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmamız lazım prensibi ile hemen sahaya indik.Bugünlerde Kurban Bayramı öncesi tespit ettiğimiz ailelere Gıda,Giysi,Hijyen maddeleri ile miniklere bayramlık dağıtımı yapmaktayız.

Buruk bir biçimde de olsa Kurban Bayramımızı en içten dileklerimiz ile kutluyoruz.
Bizler çıktığımız bu yolda bu şehir bu dava bizim mottosuyla ilerlerken şehir de dava da hepimizin oldu artık. Elimizden geldiğince, var gücümüzle şehrimize hizmet etmekten çekinmeyeceğiz. Bu şehir yeniden ayağa kalkana dek ultrAslan ailesi olarak eskisinden daha sıkı şekilde bu şehir için çalışmaya devam edeceğiz. “Hatay artık hepimizin şahsi meselesi” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.