ZAFER BİZİM OLACAK

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi seçim çalışmaları kapsamında Kumlu ve Reyhanlı da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

ZAFER BİZİM OLACAK

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi seçim çalışmaları kapsamında Kumlu ve Reyhanlı da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Şanverdi “Zafer bizim olacak” derken 31 Mart seçimlerini Cumhur İttifakı’nın kazanacağını söyledi. Şanverdi paylaşımında “Cumhur İttifakı Reyhanlı Belediye Başkan Adayımız Sn Mehmet Hacıoğlu’nun Mustafa Kemal Mahalle Mitinginde çok kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk.

Mustafa Kemal mahalle sakinlerimize samimi karşılamalarından dolayı kalpten teşekkür ediyorum. Heyecanla 31 Mart’a el ele yürüyoruz!Reyhanlı 11 Mayıs Şehitler Derneği’ni ziyaret ederek Şehitlerimizin yakınlarıyla beraber olduk. Şehitlerimizin yakınlarının yaşadıkları sorunlarının çözümü hususunda elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğimize söz verdik.”

ŞEHITLERIMIZIN EMANETİ BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR.

“Kumlu ilçemizde çalışan kardeşlerimizle biraraya geldik. Cumhur ittifakının önemini arz ederek desteklerini istedik. İnşallah 31 Mart’ta zafer bizim‪Kumlu AK Parti İlçe Başkanlığımızı MHP İl Başkanımız Sn Murat Adal ve Cumhur İttifakı Adayımız Sn Mehmet Deli ile ziyaret edip 31 Mart seçimleri istişaresinde bulunduk. AK Parti Kumlu İlçe Başkanımız Sn Şahin Sağıroğlu’na ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. olacak” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.