ZÜMRE ALTINÖZÜ GENÇLİĞİNİN YANINDA

ZÜMRE ALTINÖZÜ GENÇLİĞİNİN YANINDA

Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Zümre, hayata geçirdiği sosyal projelerle ilçe gençliğinin yanında olmaya devam ediyor.

Altınözü Belediyesi’nin yeni adresine taşınmasının ardından mevcut binanın gençlik merkezine çevrilmesine öncülük eden Zümre, ilçe gençliğine değer katan projelere de ardı ardına imza attı. Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi’nin tam destekleriyle Altınözü gençliğinin vakitlerini değerlendirmesini sağlayan Zümre son olarak gerçekleştirdiği uçurtma şenliği ile Altınözülülerin gününü renklendirdi.

GÖKYÜZÜ RENGARENK UÇURTMALARLA KAPLANDI

REKLAM ALANI

Müdür Zümre’nin öncülüğünde geçtiğimiz günlerde ilçede uçurtma şenliği düzenlendi. Altınözü Merkez Anaokulu’nun ev sahipliğini yaptığı Okul Öncesi Yıl Sonu ve 3. Geleneksel Uçurtma Şenliği, ilçe Stadyumunda Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti. Şenlik renkli görüntülere sahne olurken Altınözü’nün gökyüzü rengarenk uçurtmalarla kaplandı. Bu programın yanı sıra ilçede art arda çok sayıda programa da imza atan Müdür Zümre gençliğin öncüsü olmaya devam ediyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.